top of page

In ons diverse lesaanbod mag de saxofoon uiteraard niet ontbreken. Het is opmerkelijk hoe dit relatief jonge instrument zijn plaats weet te behouden in zowel de pop- als jazzmuziek. De saxofoon is niet alleen populair, maar ook buitengewoon veelzijdig. Er zijn maar weinig muziekstijlen, waaraan dit instrument geen schitterende melodieën of virtuoze solo's kan toevoegen. En laten we eerlijk zijn: sommige nummers roepen eerder associaties op met de saxofoon dan met zang. Neem bijvoorbeeld Gerry Rafferty's "Baker Street", een nummer dat al 40 jaar oud is, maar waarvan de altsax-solo nog steeds direct herkenbaar is. 

Als je saxofoon wilt leren spelen, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden lessen aan voor alle soorten saxofoons, zoals de alt-, tenor- en meer. Of je nu geïnteresseerd bent in pop, jazz, dance, Latin of andere genres, onze lessen zijn afgestemd op jouw muzikale voorkeuren en doelen. 

Onze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Als ervaren saxofonist kun je bij ons terecht om je techniek te verfijnen, meer te leren over improvisatie of je repertoire uit te breiden. Wat je niveau ook is, onze docenten bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je te helpen je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

bottom of page