top of page

DRUMS

EB0956E8-087C-4019-B236-0DAD4B29BF3A.jpeg

De drummer is de basis van elke band. Daarnaast is drummen goed voor de coördinatie van je ledematen en je ritmegevoel. In de lessen gaan we aan de slag met het meespelen van nummers. Denk aan hiphop, pop of een lekkere rock classic of soulsong. Verder wordt er aandacht besteed aan techniek, notenleer en natuurlijk het samen spelen met andere muzikanten. De cursus is geschikt voor jong en oud en de lessen worden op maat gemaakt voor elk niveau. Drummen is naast een fijne uitlaatklep ook nog eens goed voor je conditie en muzikaliteit!

De drumlessen op Roosendaal Music Academy worden gegeven door Pim Aarden & Keith Vleugels. Pim (23) heeft in 2021 succesvol het Conservatorium van Rotterdam afgerond en heeft al een aantal jaren ervaring met het geven van drumles. Naast lesgeven speelt Pim bij onder andere Bente & Maxine. Zijn specialiteit is het gebruik van elektronische drums en Ableton Live. Dit is dan ook een mogelijkheid om tijdens de lessen te behandelen.

Wat Keith & Pim het leukste vindt aan drumdocent zijn?    Het overbrengen van hun opgedane kennis en ervaringen aan anderen en andere drummers helpen bij het vinden van hun eigen muzikale identiteit. Ook kunnen zij jou helpen met de voorbereidingen voor een eventuele vervolgopleiding in de muziek. 

Op Roosendaal Music Academy wordt ook piano-, bas-, gitaar-, saxofoon- en zangles gegeven. Samenspelen met anderen is dus mogelijk.

WhatsApp Image 2022-10-20 at 23.05.29.jpeg

Keith (21) is sinds zijn zesde al actief bezig met drummen. Hij is op vroege leeftijd begonnen bij een marching band waar hij al veel technische vaardigheden heeft opgedaan. Momenteel studeert hij aan het Conservatorium in Rotterdam en is hij actief als drummer bij onder andere Novits.

bottom of page