top of page
20240414 RMA Voorspeeldag LR-119.jpg

De rol van de drummer als het kloppende hart van elke band is onmiskenbaar. Het drummen biedt niet alleen een ritmische basis voor muziek, het is ook een geweldige manier om je coördinatie en ritmegevoel te verbeteren. Tijdens onze drumlessen gaan we aan de slag met het spelen van diverse nummers, variërend van hiphop en pop tot klassieke rock of soul. We besteden ook aandacht aan essentiële aspecten zoals techniek, notenlezen en het samenspelen met andere muzikanten. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. We passen de lessen aan naar jouw individuele niveau. 

Drummen is niet alleen een fijne uitlaatklep voor creativiteit, maar het biedt ook tal van gezondheidsvoordelen. Het verbetert je conditie, versterkt je coördinatie en verfijnt je muzikale vaardigheden. 

Of je nu een beginner bent die net begint te ontdekken of een ervaren drummer die zijn techniek wil verfijnen, onze lessen bieden een stimulerende en ondersteunende omgeving om je passie voor drummen te verkennen en te ontwikkelen.

bottom of page