top of page

ZANG & SONGWRITING

IMG_4703.jpg

Dagen lang voor de spiegel staan, telkens maar opnieuw dat liedje zingen en door blijven gaan, totdat die hoge noten er eindelijk uitkomen. Bij een zanger of zangeres stroomt de artisticiteit en muzikaliteit door de aderen. Want hoe bijzonder is het dat jouw eigen lichaam jouw instrument is? Dit maakt het overigens niet makkelijker. Het is van belang dat je goed weet hoe jouw keel er van binnen uitziet. Ook zijn er verschillende technieken en trucs om jouw stem beter te beheersen waar Loeki je graag mee wilt helpen!

De zang- en songwriting lessen op RMA worden gegeven door Loeki Jeuken. Loeki is een 21-jarige zangeres, songwriter en artiest. Al op vroege leeftijd zong ze veel, zowel in musicals als bij verscheidene talentenjachten. Zo heeft ze al heel wat podiumervaring opgedaan. Ze begon met het schrijven van liedjes vanuit haar slaapkamer en besloot in de vierde klas om naar de Havo/Vwo voor Muziek en Dans van Codarts te gaan. In 2020 is Loeki begonnen met de Bacheloropleiding Zang op Codarts in Rotterdam en werkt ze aan haar veelbelovende toekomst.  

Met haar warme, volle stem en betoverende melodieën trekt ze meteen je aandacht. Ze is hard bezig met het maken van haar debuut release onder de projectnaam 'Loeki'. Daarnaast is ze een van de vocalisten van de band ROTEM waarmee ze dit jaar op het North Sea Jazz festival heeft gestaan. 

 

Naast zangles kan Loeki jou ook helpen met het schrijven van eigen nummers. Heb jij altijd al je eigen liedjes willen schrijven? Of schrijf je al vaker, maar kun je wel wat inspiratie en advies gebruiken? Schrijf je dan in voor een gratis proefles via onze website!

 

Op Roosendaal Music Academy wordt er ook drum-, bas-, gitaar-, saxofoon- en pianoles gegeven. Samenspelen met anderen is dus mogelijk.

IMG_4702.JPG
bottom of page