top of page

Dagen lang voor de spiegel staan, telkens maar opnieuw dat liedje zingen en blijven doorgaan, totdat die hoge noten er eindelijk uitkomen. Bij een zanger of zangeres stroomt de artisticiteit en muzikaliteit door de aderen. Want hoe bijzonder is het dat jouw eigen lichaam jouw instrument is? Dit maakt het echter niet makkelijker. Het is van belang dat je goed weet hoe jouw keel er van binnen uitziet en hoe je je stem kunt beheersen met de juiste technieken, zonder je stembanden te overbelasten.

Onze zangdocenten bieden zowel individuele als groepszanglessen aan. De groepszanglessen worden gegeven bij voldoende aanmeldingen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde zanger(es) die zijn of haar techniek wil verfijnen, onze lessen zijn op maat gemaakt om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en doelen.

We besteden aandacht aan ademhalingstechnieken, stembeheersing, toonvorming, interpretatie en podiumperformance. Of je nu droomt van het staan op het podium voor een uitverkochte zaal of gewoon wilt genieten van het plezier van zingen in je eigen huis, je bent altijd van harte welkom!

Naast zanglessen bieden we ook de mogelijkheid om je creativiteit te verkennen door middel van songwriting. Of je nu wilt leren hoe je je eigen nummers schrijft, melodieën bedenkt of songteksten samenstelt, onze ervaren docenten begeleiden je stap voor stap door het proces. Of je nu een ervaren songwriter bent of voor het eerst je pen oppakt, onze songwritinglessen zijn ontworpen om je creativiteit te stimuleren en je te helpen je eigen unieke stem te vinden als songwriter.

bottom of page