top of page

De gitaar is één van de meest geliefde instrumenten in de muzikale wereld en dat is niet zonder reden! De gitaar is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en past perfect in talloze genres. Denk maar eens aan die legendarische gitaarsolo's die je telkens weer weten te betoveren, zoals die van 'Hotel California' van The Eagles of 'Beat it' van Michael Jackson. Naast zijn muzikale veelzijdigheid is de gitaar ook nog eens gemakkelijk mee te nemen, waardoor je dit instrument overal mee naartoe kunt nemen. Het is dan ook geen wonder dat de gitaar zo populair is!

Of je nu al heel lang droomt van het leren bespelen van de gitaar of jezelf verder wilt ontwikkelen, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze gitaarlessen zijn toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, beginners tot ervaren spelers. Of je nu interesse hebt in akoestische of elektrische gitaar, of zelfs de ukelele wilt verkennen, onze lessen zijn gevarieerd en worden volledig aangepast aan jouw wensen en ervaringen. 

Tijdens de lessen kunnen we ons richten op basistechnieken tot geavanceerde speltechnieken, muziektheorie en nog veel meer!

bottom of page