top of page

GITAAR

165441553_3974284389295340_5868824991655107066_n.jpg

De gitaar is één van de populairste instrumenten in de muzikale wereld en dat is niet voor niks! De gitaar is namelijk een veelzijdig en gebruiksvriendelijk instrument. Het is toepasbaar in talloze genres. Iedereen kent wel een nummer, waarbij je meteen denkt aan de scheurende gitaarsolo van dat nummer die telkens weer blijft hangen. Van Hotel California van The Eagles tot en met Beat it van Michael Jackson. Daarnaast is de gitaar ook nog is gemakkelijk mee te nemen. Geen wonder dat de gitaar zo populair is!

De gitaarlessen op Roosendaal Music Academy worden gegeven door Dominggus Pfaff & David Nuijten. Dominggus (27) is in 2021 succesvol afgestudeerd aan het Conservatorium in Rotterdam en is actief als sessie gitarist bij onder andere Ben Saunders, Gianna Tam en vele andere artiesten. Hij heeft zelfs op het podium gestaan met o.a. Candy Dulfer en Marco Borsato.

David (23) is al een aantal jaar naast uitvoerend muzikant ook werkzaam als docent. Hij studeert momenteel aan de Rockacademie in Tilburg en is actief als sessiemuzikant bij o.a. Lance Priester (winnaar van ‘De Grote Prijs Van Nederland 2023’), Ruby Mus en Isabel Provoost. 

Wil jij al heel lang gitaar leren spelen? Of jezelf juist verder ontwikkelen op het gebied van gitaar? Dan zit je bij RMA op het juiste adres! Iedereen kan hier terecht. Van jong tot oud, beginnend of ervaren. Van akoestische en elektrische gitaar tot de ukelele. De gitaarlessen zijn gevarieerd en worden volledig aangepast op de wensen en ervaringen van de cursist. Naast de normale gitaar kan Dominggus jou uiteraard ook helpen met de basgitaar tijdens zijn lessen!

Op Roosendaal Music Academy wordt ook drum-, songwriting-, piano-, saxofoon- en zangles gegeven. Samenspelen met anderen is dus mogelijk.

WhatsApp Image 2023-07-06 at 11.18.35.jpeg
bottom of page