top of page

CURSUSSEN

Roosendaal Music Academy heeft een groot aanbod aan muziekcursussen. Zang, piano, drums, saxofoon, songwriting, gitaar, ukelele, basgitaar & bandcoaching. 

​​Dagen lang voor de spiegel staan, telkens maar opnieuw dat ene liedje zingen en door blijven gaan totdat die hoge noten er eindelijk uitkomen. Bij een zangeres of zanger stroomt de artisticiteit en muzikaliteit door de aderen. 

​​De drummer is de basis van elke band. Daarnaast is drummen goed voor de coördinatie van je ledematen en je ritmegevoel. Drummen is naast een fijne uitlaatklep ook goed voor je conditie en je muzikaliteit. 

​​Gitaar is één van de populairste instrumenten in de muzikale wereld en dat is niet voor niks! Iedereen kent wel een nummer, waarbij je meteen denkt aan de scheurende gitaarsolo van dat nummer wat telkens weer blijft hangen. 

​​De piano is een enorm veelzijdig instrument: je kunt in je eentje klinken als een heel orkest, maar tegelijkertijd kun je ook - met slechts een paar noten - de klank van een band verrijken. 

Een muziekinstrument leren spelen is niet altijd even makkelijk. Wanneer jij interesse hebt in snaarinstrumenten, kun je beginnen met de ukelele. De ukelele is een goed beginnersinstrument. De ukelele is namelijk een stuk simpeler dan de gewone gitaar. 

Muziek maken in je eentje is leuk, maar muziek maken of zingen met anderen is nog veel leuker. In een band speel én leer je van elkaar. Roosendaal Music Academy is een ontmoetingsplek waar je samen met anderen muziek maakt. 

Wil je een muziekinstrument leren spelen of jouw stem ontwikkelen wanneer het jou uitkomt? Dan is het mogelijk om online lessen te volgen bij Roosendaal Music Academy. 

De saxofoon is een populair instrument en speelt een grote rol in vele wereldwijde hits. Ook is het een veelzijdig instrument. Er zijn maar weinig muziekstijlen waaraan hij geen schitterende melodieën of virtuoze solo's kan toevoegen.

bottom of page