top of page

Op Roosendaal Music Academy wordt door een groep jonge, enthousiaste muzikanten met een frisse blik muziekles gegeven. Alle docenten studeren of hebben gestudeerd op de popafdeling van het Conservatorium van Rotterdam of de Rockacademie in Tilburg. Ook hebben ze allemaal veel ervaring op het gebied van lesgeven en in het hedendaagse werkveld. Dit is essentieel om een goed beeld te creëren over de moderne muziek en de daarbij behorende lessen.

20240414 RMA Voorspeeldag LR-222.jpg

Het unieke karakter van Roosendaal Music Academy binnen deze regio, is dat er door een professioneel, jong docententeam wordt lesgegeven in alle denkbare disciplines in de hedendaagse muziek. Alle docenten hebben een brede kennis van hun eigen instrument en zijn bedreven in alle mogelijke muziekstijlen. Voor de docenten van RMA staat de cursist centraal en wordt er een op maat gemaakt lespakket gemaakt voor elke cursist. Met alle instrumentgroepen onder één dak, is samen muziek maken vanzelfsprekend en wordt samenspel met andere muzikanten aangemoedigd. 

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om voor te bereiden op audities voor muziekopleidingen. Dankzij onze docenten, die recentelijk of nog steeds op een conservatorium studeren, zijn zij volledig op de hoogte van de criteria en kunnen zij passend lesmateriaal aanbieden. 

Vanaf september 2024 biedt Roosendaal Music Academy niet alleen muzieklessen aan in Roosendaal, maar ook in Steenbergen bij 't Cromwiel, in samenwerking met Volharding Steenbergen.

 

Als u geïnteresseerd bent, nodigen we u graag uit om uzelf of uw kind vrijblijvend aan te melden voor een proefles via ons aanmeldformulier

Saxofonist
"Zingen is mijn hobby. En het is hier zo leuk!"

Noa, 7 jaar

bottom of page