top of page

De piano en het keyboard zijn beide ongelooflijk veelzijdige instrumenten. Je kunt in je eentje klinken als een heel orkest, maar je kunt ook met slechts een paar noten de klank van een band verrijken. Piano en keyboard spelen is niet alleen een prachtige artistieke uitdrukking, maar het biedt ook tal van voordelen voor je mentale en emotionele welzijn. Het helpt bij het verbeteren van je concentratie, motorische vaardigheden en zelfexpressie.

Onze piano- en keyboard lessen zijn ontworpen voor alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderde pianisten die hun vaardigheden willen verfijnen. Tijdens onze lessen leer je niet alleen hoe je de toetsen moet bespelen, maar ook essentiële muziektheorie, toonladders, akkoorden en improvisatietechnieken. Onze ervaren docenten begeleiden je met geduld en expertise, en passen de lessen aan jouw individuele behoeften en doelen aan.

20240414 RMA Voorspeeldag LR-59.jpg

We geloven in een brede benadering van muziekgenres om je een zo veelzijdig mogelijke basis te bieden. Tenzij je de voorkeur geeft aan een specifieke genre, kunnen we ons richten op verschillende genres om je repertoire en vaardigheden te verrijken. Elk genre heeft zijn eigen krachten: klassieke muziek verbetert je pianotechniek en leert je noten lezen, jazz introduceert complexe akkoorden en improvisatie, en popmuziek biedt inzicht in begeleidingstechnieken en het gebruik van verschillende geluiden zoals synthesizers en orgels. De keuze is aan jou!

bottom of page