top of page

MUZIEKLES ONLINE

Online gitaarles

Wil je een muziekinstrument leren spelen of jouw stem ontwikkelen wanneer het jou uitkomt? Dan is het mogelijk om online muziekles te volgen bij Roosendaal Music Academy. Met de online lessen kun je je eigen dagen en tijden in overleg met de docent zelf uitkiezen om de lessen te volgen. Ook worden de muzieklessen op afstand steeds gebruikelijker, omdat je dan geen last hebt van reistijd. Onze muzieklessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Er zijn wel bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden met het volgen van online muzieklessen. Voor goed beeld en geluid is er een goede internetverbinding nodig. Vaak is een bekabelde aansluiting beter dan wifi voor het beste signaal. Daarnaast is goed geluid ook een belangrijk aspect. Zorg dat je een koptelefoon of muziek oortjes bij de hand hebt om de lessen zo goed mogelijk te kunnen volgen.

Vind je het toch prettiger om in levenden lijve les te krijgen en vind je juist vaste dagen en tijden een pluspunt? Dan kun je je uiteraard inschrijven voor een fysieke muziekles bij Roosendaal Music Academy!

bottom of page