top of page
20240414 RMA Voorspeeldag LR-204.jpg

Maak kennis met David Nuijten, een veelzijdige en getalenteerde muzikant en docent uit Bergen op Zoom! Op slechts 23-jarige leeftijd heeft David al een indrukwekkende carrière opgebouwd als zowel uitvoerend muzikant als docent. Momenteel studeert hij aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij zijn passie voor muziek verder ontwikkelt en verfijnt. 

Naast zijn studie is David actief als sessiemuzikant bij diverse opkomende artiesten, waaronder Lance Priester, de trotse winnaar van 'De Grote Prijs van Nederland 2023'. Verder heeft hij zijn muzikale bijdrage geleverd aan projecten van Ruby Mus & Isabel Provoost.

 

Als docent deelt David zijn liefde voor muziek en zijn rijke ervaring met zijn studenten aan de Roosendaal Music Academy. Zijn enthousiasme en toewijding inspireren jonge muzikanten om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met zijn achtergrond als zowel performer als docent, biedt David een unieke en inspirerende leeromgeving voor zijn studenten, waarbij hij hen helpt om hun muzikale doelen te bereiken en hun muzikale vaardigheden verder te ontwikkelen. 

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page