top of page
20240414 RMA Voorspeeldag LR-209.jpg

Maak kennis met Loeki Jeuken, een enthousiaste zangdocente uit Utrecht met een hart vol muziek! Loeki staat op het punt haar bacheloropleiding zang af te ronden aan het Conservatorium in Rotterdam. Voorafgaand aan haar bacheloropleiding heeft ze de vooropleiding Havo/Vwo Muziek gevolgd om zich voor te bereiden. 

Naast haar talent voor zang koestert Loeki ook een liefde voor het schrijven van eigen nummers, een passie die begon in haar slaapkamer. Van jongs af aan heeft ze haar stem laten horen, zowel in musicals als op verschillende talentenjachten. Misschien herken je haar zelfs van het Junior Songfestival, waar ze op elfjarige leeftijd aan deelnam. 

Loeki vormt samen met haar vriendin het zangduo Lumï, waar ze samen nummers van andere artiesten coveren en delen op sociale media. Het duo zet zich in om in de toekomst ook hun eigen muziek uit te brengen. Daarnaast straalt ze op het podium als een van de vocalisten van de band ROTEM, terwijl ze ook toewerkt naar haar debuutrelease onder de naam 'Loeki'. 

Met haar rijke ervaring en aanstekelijke enthousiasme is Loeki klaar om haar passie voor zang te delen en anderen te inspireren om hun stem te laten horen!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page