top of page
20240414 RMA Voorspeeldag LR-199.jpg

Maak kennis met Pim Aarden, een gedreven en ervaren drummer en docent bij onze muziekschool! Pim heeft zijn studie aan het Conservatorium in Rotterdam met succes afgerond in 2021. Met zijn passie voor drummen en jaren ervaring als drumleraar, biedt Pim een solide basis voor zijn studenten om hun drumvaardigheden te ontwikkelen. 

Naast zijn rol als docent, brengt Pim zijn muzikale talenten tot leven als lid van verschillende muziekprojecten, waaronder Bente. Wat Pim echt onderscheidt van anderen, is zijn specialisatie in het gebruik van elektronische drums en Ableton Live. Tijdens zijn lessen biedt hij studenten de mogelijkheid om deze moderne technologieën te verkennen en te integreren, waardoor ze hun creativiteit en expressie kunnen vergroten. 

Met Pim als docent kunnen leerlingen niet alleen hun drumvaardigheden verbeteren, maar ook de fascinerende wereld van elektronische drums en muziekproductie ontdekken. Ontdek samen met Pim de ritmische en technologische mogelijkheden die de wereld van drums te bieden heeft!

 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page