top of page
20240414 RMA Voorspeeldag LR-219.jpg

Maak kennis met Dominggus Pfaff, een gepassioneerde muzikant en ervaren docent, geboren en getogen in Groningen. Dominggus heeft zijn muzikale pad verder uitgestippeld door in 2021 zijn opleiding aan het Conservatorium in Rotterdam succesvol af te ronden. 

Als gitaardocent gaat Dominggus verder dan alleen gitaarlessen; hij omarmt een breder scala aan instrumenten. Naast zijn expertise op de gitaar, biedt Dominggus ook ukelele en basgitaarlessen aan. Zijn veelzijdigheid in het beheersen van verschillende instrumenten maakt hem een unieke en gewaardeerde docent. 

Naast zijn toewijding aan het lesgeven, brengt Dominggus zijn passie voor muziek ook naar het podium als getalenteerde sessiemuzikant, samenwerkend met artiesten zoals Candy Dulfer en Savine. 

Met zijn enthousiasme, expertise en veelzijdigheid is Dominggus in staat om een gevarieerd en boeiend lesprogramma samen te stellen, waarbij hij zijn studenten inspireert om hun muzikale grenzen te verleggen en hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page