top of page

Maak kennis met Keith Vleugels, een enthousiaste piano- en drumdocent uit Heist-op-den-Berg! Na de zomer zal hij zijn laatste jaar aan het Conservatorium in Rotterdam volgen. Eerder voltooide hij de opleiding Jazz & Poprock aan de Kunstharmonia van Antwerpen in 2021, waarmee hij zijn kennis en ervaring verrijkte. 

Maar Keith is niet alleen docent - hij brengt zijn passie voor muziek ook naar het podium als een getalenteerde drummer, met optredens bij bands zoals Novits. Zijn liefde voor muziek begon op jonge leeftijd, toen hij op slechts zesjarige leeftijd begon te drummen en heeft sindsdien zijn passie voor muziek nooit verloren. 

Met een energieke en toegewijde aanpak biedt Keith zijn studenten niet alleen de technische vaardigheden die ze nodig hebben, maar ook de inspiratie om hun eigen muzikale identiteit te ontdekken. Of het nu gaat om het leren van de basisprincipes van piano of het perfectioneren van complexe ritmes op de drums, Keith staat klaar om zijn passie voor muziek te delen en anderen te helpen groeien!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page