top of page

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Welke muzieklessen geven jullie?

Wij bieden lessen aan voor piano, saxofoon, drums, zang, gitaar, songwriting, basgitaar & de ukelele. Zodra wij voldoende leerlingen hebben om bands te kunnen vormen, gaan wij ook band coaching geven, waarmee wij elk schooljaar willen afsluiten met een live-optreden!

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je inschrijven via het aanmeldformulier op deze website!

 

Vanaf welke leeftijd kan er gestart worden? 

Ons advies is vanaf 7-8 jaar, maar in principe kunnen leerlingen van alle leeftijden zich inschrijven voor een muziekles als daar vraag naar is!

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt je op elk moment gedurende het schooljaar inschrijven voor een cursus. Het is afhankelijk van de desbetreffende cursus wanneer je kunt gaan starten. Voor specifiekere informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen, zodat je precies weet wanneer je kunt gaan beginnen!

Hoe lang duren de lessen?

Onze lessen worden aangepast aan de wensen van de cursist. Er is keuze uit lessen van 30, 45 en 60 minuten. 

Kan ik tussentijds stoppen?

Ja, het is maandelijks opzegbaar. Je ziet dus niet verbonden aan een jaarabonnement. 

Zijn er lessen tijdens de schoolvakanties?

Nee, de muziekschool is gesloten tijdens de schoolvakanties van Zuid-Nederland. In overleg met de docent kunnen er extra lessen tegen betaling worden gegeven in de schoolvakanties.

Zijn er kosten verbonden aan de proefles?

Nee, het inschrijven en volgen van een proefles is volledig gratis. 

Moet je al noten kunnen lezen voordat je begint?

Nee, dat is niet nodig. Tijdens de lessen komt het notenschrift aan bod. Spelenderwijs wordt het notenschrift eigen gemaakt. 

Geven jullie ook muzikale workshops?

Ja! Op onze website staan een aantal muzikale workshops die wij aanbieden. Deze zijn ideaal voor o.a. bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes of scholen. Mocht je vragen hebben naar de mogelijkheden of andere wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat wij een workshop op maat kunnen maken!

 

bottom of page