top of page

BASGITAAR

Schermafbeelding 2023-02-15 om 11.16.56.png

Als bassist ben je het fundament in de muziek. Zonder de stevige zware klanken van de basgitaar valt het kaartenhuis in elkaar. Samen met de drummer vorm je als bassist de basis van de band en verbind je het ritme van de muziek met de akkoorden. Daarom is het samenspelen met een drummer enorm belangrijk en is er in de lessen ook de mogelijkheid om samen te leren spelen en hoe je als bassist een band kunt leiden. 

In de lessen wordt er aandacht besteed met het spelen van verschillende muziekstijlen. Met de basgitaar kun je namelijk in alle muziekstijlen terecht: of het nu rock muziek, R&B, Jazz of pop is, overal ben je op je plek met de basgitaar! De keuze is aan jou. Ook is er ruimte voor muziektheorie en notenleer als daar behoefte aan is. Dit kan ervoor zorgen dat het spelen van de basgitaar makkelijker gaat en je het sneller onder de knie gaat krijgen. 

De basgitaar lessen worden gegeven door Dominggus Pfaff. Naast de gitaarlessen geeft hij ook de basgitaar lessen op RMA. Dominggus is naast veel gevraagd gitarist, ook een geliefde bassist. Hij speelt in afwisselende formaties basgitaar en doordat hij ook kennis heeft van gitaar, kan hij heel goed de link tussen basgitaar en de andere instrumenten leggen.

 

Op Roosendaal Music Academy wordt ook drum-, piano-, gitaar-, saxofoon- en zangles gegeven. Samenspelen met anderen is dus mogelijk.

WhatsApp Image 2023-02-15 at 11.19.53.jpeg
bottom of page